dilluns, 16 de gener del 2012

Sempre m’ha agradat viatjar. Crec que tots els viatges tenen el seu encant, o si més no, alguna lliçó per donar-nos, que d’ altra forma no hauríem après mai.
Alguna cosa tenen els viatges que m’encanta: aguditzen els sentits i baixen la guàrdia... ens fan totalment impressionables. Són una via directa a la nostra intimitat més fràgil i, com diuen els experts, allò que ens mou és allò que recordem; els sentiments i l’aprenentatge estan directament connectats.
El proper viatge que faré és un dels que amb més il·lusió he esperat: Uganda i República Democràtica del Congo, hi aniré com a veterinària “ajudant” en un petit projecte de cooperació en l’àmbit de salut i protecció animal.
Fins al dia d’avui, he tingut la sort de poder fer un Erasmus a Pisa, una estada d’uns mesos de pràctiques a Sevilla, i he pogut visitar el Camerún amb la ONG de Setem, però mai havia viatjat a un lloc tant diferent per dedicar-me a allò que m’agrada i pel que he estudiat. És emocionant. Amb la mà de feina que he tingut últimament, encara no he pogut mentalitzar-me que marxo d’aquí a pocs dies. El dia 21 de Gener comença l’aventura! No me n’adonaré i ja seré a l’avió, amb tot el que havia de fer ja fet, com sempre, miraculosament. El viatge durarà 5 setmanes, això donarà per molt! Per això he fet aquest blog, per recollir els meus pensaments, penjar algunes fotos i que pugueu seguir des de casa el que anem fent al llarg d’aquest dies.


Espero que us agradi!

5 comentaris:

  1. suerte Maria,me alegra mucho que empieces un proyecto asi!!!!.

    Te deseo la mejor de las aventuras....

    de esas que se acaban explicando en la banyera de un barco, con un vaso de vino en las manos...mientras los otros no pueden dejar de escuchar.

    un beso.
    tu admirador.

    ResponElimina
    Respostes
    1. de un barco de cuerdas amarillas, porque combinan con el color de aquella otra pieza... :)

      gracias Jordi, y mucha suerte también en tu aventura

      Un abrazo muy grande

      Elimina
  2. Preciosa!!

    Et seguirem de ben aprop, t'ho asseguro!
    Tot el que escriviu, totes les imatges que pengeu, tot tot i toooot, m'ho penso mirar i remirar.

    Espero que Uganda t'agradi tant com a mi m'ha agradat.
    I que en un futur no gaire llunyà hi tornem juntes.

    ResponElimina
  3. Maquíssima! Com vas arribar? Què tal el primer contacte? :)

    Espero que estiguis disfrutant al màxim de l'experiència!

    Un petó!

    ResponElimina